vrijdag 30 december 2022

Blogoverzicht aan het einde van het jaar

En dan is het al zover, 2022 is bijna voorbij. Wat gaat het laatste stukje van het jaar toch altijd snel. En altijd vind ik het dan weer leuk om even in mijn blogstatistieken te duiken. Welke blogjes werden het meest gelezen dit jaar?

Zoals altijd is nummer 1 mijn blog met de gebreide haarband. Dit jaar werd het patroon bijna 9000 keer bekeken.



En natuurlijk werden mijn blogjes met uitleg over het breien van sokken ook veel bezocht.
Af en toe ontvang ik dan een berichtje van iemand die haar eerste paar sokken heeft gebreid met mijn uitleg. Dat vind ik toch zo leuk.



En ook mijn blog met de gehaakte sjaal van Scheepjes Stardust deed het goed.



Opvallend genoeg is er ook altijd een blogpost over marshmallows die ieder jaar weer bezocht wordt, vooral rond de kerstpakketten-tijd. Ik stel me dan zo voor dat het kerstpakket net binnen is, inclusief de zak marshmallows die daar zo'n beetje standaard in zit. Het is druilweer, kerst is net voorbij en de kinderen vervelen zich: "Mam, we willen marshmallows roosteren". Mam wilde ondertussen dat school weer gewoon begon en dit hele circus voorbij was (en nergens een vuurtje te bekennen om die marshmallows te roosteren). Dan maar even op internet kijken of iemand nog een idee heeft om de kinderen te vermaken. En zo komt iemand dan op mijn blog terecht, want marshmallows roosteren kan dus ook prima boven een waxinelichtje. 



Je zou er weemoedig van worden als je zo rondstruint op je eigen blog. Want o, wat zijn die kinderen snel volwassen geworden. De jongste twee zijn nu alweer 19 jaar. Maar het is ook heel leuk om te zien wat er in al die jaren gebeurd is en wat ik allemaal gemaakt heb. Het is eigenlijk een soort dagboek geworden. Wat ik ook fijn vind is dat er zoveel mensen gebruik maken van mijn patroontjes en tips. Dat had ik bij het begin van dit blog ook niet kunnen denken.

En voor het komende jaar bruis ik alweer van de ideeën wat ik allemaal wil maken. Tijd tekort zoals gewoonlijk. Dus op naar het volgende handwerkjaar. Ik wens iedereen een heel goed, gezond en creatief 2023.

Tot volgend jaar!
Marie-Louise








 

1 opmerking:

  1. Ja de kleintje worden groot en de jaren gaan snel voorbij. Een blog is idd net een dagboek. Met leuke projecten zo leuk om eens terug te kijken. Vroeger maakte ik foto s ha ha ik kwam pas nog foto s tegen van gebreide truien wie weet plaats ik die nog eens. De marshmallows tip ga ik onthouden leuk om met de kleinkinderen te doen . Wens je een fijn creatief en mooi nieuwjaar
    Liefs Albèrtje

    BeantwoordenVerwijderen