dinsdag 2 juli 2013

Muness, alweer kantbreien!

Eindelijk weer een berichtje van mij, terwijl ik eigenlijk zoveel te vertellen heb, maar druk, druk, druk, je kent het wel.

En waar heb je het dan zo druk mee? Nou, mijn broer trouwde (superdag) en mijn dochters waren bruidsmeisje (echt uitzonderlijk lief en snoezig, zo snoezig zijn ze normaal nooit). En daarna nog een superleuke reünie van mijn lagere school. Dat was ook een bijzondere dag. Er was meteen weer een band tussen iedereen. Zelfs de hoofdonderwijzer was er en gaf ons nog een lesje topografie (dat was niet helemaal blijven hangen vrees ik).
En dan moest ik ook nog een stola breien. Ik had namelijk nog mooie merinowol, heel mooi dun, meegenomen van ons midweekje Zuid-Limburg.
En toen zag ik dit tijdschrijft:
 
En daar staan me toch een leuke projecten in. Een prachtige plaid, maar ook een mooie stola met de naam Muness, ontworpen door Monique Boonstra.
Dus breien en breien maar en dit is 'm geworden.
 
 
Ik ben er weer blij mee.

 
Nogmaals, stola over tuinhekje.

 
En nog een keertje.
 
Op de bruiloft van mijn broer liet mijn nicht me ook een hele mooie omslagdoek zien. Het patroon is van drops. Die wil ik ook nog heel graag gaan breien, mooi voor koele najaarsdagen . Maar eerst nog van de zomer genieten hoor!) Het patroon vind je hier
 
 
Misschien een fijn project om mee te nemen op vakantie.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten