donderdag 5 april 2018

Tijdschriftenverslaving

Ik weet niet hoe het in de rest van Nederland is, maar hier in het Noorden valt het weer nog steeds best wel tegen. Veel wind en fris, brrrrr! Ik krijg een onbedwingbare neiging tot het zetten van grote koppen thee en het kopen van tijdschriften. Nou mag ik dus van mijzelf eigenlijk geen tijdschriften meer kopen, want te duur, te veel van hetzelfde en te snel weer uit. Dan zit je voor je het weet met een enorme berg tijdschriften (of zoals ik, een hele dekenkist vol tijdschriften). Maar vandaag vond ik dat het weer een keertje mocht, want de Flow Make it yourself is uit. En die is leuk!

Fijn, lekker kopje thee en lezen maar!

Wat dacht je van mooie enveloppen vouwen?

Of oorbellen maken van kraaltjes?

Of toch maar eerst een tasje haken?

Er staan nog veel meer leuke dingen in en er zitten ook nog mooie vellen papier bij en kleine stickers. Ik heb geen aandelen in Flow hoor, maar deze kon ik toch echt niet in de winkel laten liggen!

Ik ga lekker lezen.
Fijne dag!
Marie-Louise

8 opmerkingen:

 1. Jammer dat het weer nog niet mee werkt, hier regent het al een tijdje. Maar komend weekend schijnen we zelfs hier in het Noorden 20 graden te krijgen! Tot die tijd jezelf maar een beetje verwennen, die DIY Flow ziet er erg leuk uit! Nee, ik hoef niet naar de winkels, maar goed ook, want of ik die Flow kan laten liggen...?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een erg leuk blad. Dus het is maar goed dat je geen boodschappen hoeft te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O Marie-Louise, jammer dat we niet in hetzelfde land wonen, dan konden we ruilen! Ik heb een evengrote tijdschriftenverslaving. Ik heb een abonnement op The Simple Things maar ik loop al maanden achter, en ik koop graag van die tijdschriften als Flow (maar dan de Engelse versie), of Country Living, of BBC Good Food, of Mollie Makes... Over de naaitijdschriften hebben we het nog maar niet! Ik probeer genoegen te nemen met alle gratis kooktijdschriften in supermarkten maar het lukt lang niet altijd. Bij onze verhuizing heb ik veel weggegooid maar ik ben weer aardig aan het opbouwen, zucht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt allemaal heel verleidelijk, wat een leuke tijdschriften. Ik begrijp het helemaal!

   Verwijderen
 4. Heerlijk die Flow! Ik sta wat keren met dat blad in m'n handen in de winkel... Of het nu een special is of een paperlover...
  Het is zo verleidelijk!
  Veel plezier er mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank voor je reactie op mijn blog. Ben ook even bij jou aan het snuffelen geweest. Leuk, ik ga je volgen. Fijn weekend gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, leuk dat je me gaat volgen en ook een fijn weekend natuurlijk!

   Verwijderen
 6. Ik koop eigenlijk geen tijdschriften meer, vroeger wel hoor, maar op een gegeven moment deed ik zo weinig met het blad, gewoon tijdgebrek. Soms kom ik nog wel eens in de verleiding, maar dan sta ik bij de boekhandel en denk aan wat ik nog allemaal wil doen, nee toch maar niet. De Flow ziet er wel goed uit. Veel plezier ervan, leuk als je er wel vanalles mee doet :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen