donderdag 26 oktober 2017

Superschattig babymutsje

De tijd van kleine baby's is allang voorbij, maar zo'n mutsje breien blijft leuk (het gaat ook nog eens lekker snel). Onderstaand mutsje vond ik op ravelry. Het doet me een beetje denken aan een Holly Hobbie mutsje uit mijn jeugd.Wat mij betreft echt een snoepje en leuk als klein kraamcadeautje.Ik breide een versie in Scheepjes merino, kleur roomwit. Het patroon vind je hier.
Er zit een hele leuke techniek in, waarbij je het koordje direct vastbreit aan het mutsje.
En vandaag was er zelfs een gewillig model op bezoek dat het mutsje wel even wilde passen.


Wat heb ik nu weer op mijn hoofd zitten?


Fijne dag!
Marie-Louise
3 opmerkingen:

 1. Via via kwam ik vandaag op je blog terecht. Heb lekker zitten lezen (al breiend aan een paar sokken voor mijn dochter). Sinds 5 jaar wonen wij in Drenthe. Nu lees ik dat jij ook in Drenthe woont en samen met je zus een winkel hebt. Ben ik reuze benieuwd naar! Waar zit de winkel? Kom ik graag een keertje langs.
  Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze winkel zit in Norg en heet Marikari (De naam is afgeleid van onze namen Marie-Louise en Karin). We hebben een beetje winkel van sinkel en verkopen vooral dingen die we zelf mooi of leuk vinden. Leuk als je een keer langs komt!
   Fijn weekend, Marie-Louise

   Verwijderen
  2. Ik heb jullie website bekeken, en wat ziet dat er allemaal leuk uit zeg! Ik kom zeker een keer langs met mijn dochter!

   Verwijderen