woensdag 5 september 2018

Al het moois van de nazomer

We boften vandaag weer hier in het Noorden, want het was een hele mooie nazomerdag. Vanavond liep ik nog even een rondje door de tuin gewapend met snoeischaar en rieten mandje. Het wordt langzaamaan weer tijd om het binnen wat gezelliger te maken 's avonds. Ik wilde iets maken om op tafel te zetten, dus knippen maar.

Ik had mijn mandje in een mum van tijd vol met bessen van de meidoorn, dahlia's, hortensia's, vlierbessen en een beetje hop. (En nog van die witte klapbessen, je weet wel die je vroeger in zo'n blaaspijpje deed, maar ik weet niet hoe ze heten).


Prachtige nazomer kleuren.

Dit lijkt bijna wel een mooie kaart, die kleuren!

Ik zette de dahlia's in een klein vaasje, pakte nog een glazen potje met een waxinelichtje en schikte de rest van het spul er zo'n beetje omheen. Dat droogt allemaal wel en ik ben benieuwd of het ook nog een beetje mooi blijft.

Ja, het valt niet te ontkennen, de zomer loopt op haar eind.

Fijne Avond!
Marie-Louise

4 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan hoor, en ja, nu het vroeger donker wordt 's avonds, krijg je vanzelf zin om het binnen weer gezellig te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, helaas zitten we aan het einde van de zomer... Ik vind het jammer, maar voor alles is een tijd.
  Je hebt een heel schattig dienblad gemaakt van al je tuinschatten, dat staat toch zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, maar eerlijk gezegd vond ik het in de mand ook al heel mooi staan :) Lekker genieten van je bloemen en de sfeerlichtjes aan is ook weer gezellig. Fijne avond, Anita

  BeantwoordenVerwijderen