donderdag 8 maart 2018

Gehaakte autootjes en stage

O, als ik toch heel veel tijd had, dan haakte ik deze autootjes.

My First Car / DROPS Baby 31-26 - Gehaakte auto voor de baby. Het werk wordt gehaakt in DROPS Paris.

Ik vind ze echt superleuk als klein kraamcadeautje. 
Je vindt het patroon hier: Patroon autootje.
Maar die tijd, die ontbreekt nogal eens.

Deze week was ook weer best wel rommelig. Mijn dochters liepen namelijk allebei stage. Wel heel leuk, maar ik was natuurlijk taxichauffeur. In een klein dorp wonen is hartstikke fijn, maar qua openbaar vervoer moet je er niet teveel van verwachten. Dus dochters halen en brengen deze week.

Ze hadden trouwens beiden een hele leuke stage. Dochter 1 werkte bij de Boekhandel Daan Nijman.
En dochter 2 bij trimsalon Caja. Het was een hele ervaring voor ze; vermoeiend! De eerste dag hadden ze allebei hele moeie voeten van het vele staan.

Nooit geweten dat je er zo uit kon zien bij een trimsalon. Helemaal ingepakt voor het föhnen van een Husky. Daar komt namelijk zoveel haar uit dat je je eerst als een soort imker uit moet dossen. Zo leer je nog eens wat op je stage!

Fijne avond!
Marie-Louise

2 opmerkingen:

  1. Ik heb momenteel een boemerangkind - was gaan studeren maar dat beviel totaal niet en is nu weer thuis, tot september (hoopt ergens anders te gaan studeren). Ze is nu net aan het werk gegaan, in een koffiezaakje, gisteren voor het eerst. Ze was bek- en bekaf! Maar net zoals jouw dochters leert ze ook heel veel, alleen dan over koffiezetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik merkte dat die week werkervaring ze heel veel leert. Ze gaan ook meer nadenken over wat ze later echt willen. En ze voelen inderdaad aan den lijve wat het betekent, een hele week werken. Nu zijn ze allebei aan het bijkomen van deze eerste werkweek. En volgende week gewoon weer lekker naar school.

    BeantwoordenVerwijderen