zaterdag 25 mei 2013

Gehaakt babyvestje

Het is weer echt handwerkweer in Nederland. Buiten is de natuur wel prachtig groen, maar veel te koud voor de tijd van het jaar, jammer hoor. Je houdt wel lekker tijd over om nog wat te handwerken. Afgelopen week maakte ik een vestje voor in de winkel. Dit keer een roze exemplaar, want het blauwe jasje is verkocht. En nu een keertje gehaakt in plaats van gebreid.


Het voordeel van haken is dat je nauwelijks naadjes hoeft te sluiten. Het pand en de mouwtjes haak je helemaal zonder naadjes, ideaal.


Dit is het boek waar het patroon in staat. Een supermooi boek boordevol leuke ideeën.
Auteur is Nicki Trench.

 
Vooral de knoopjes vind ik erg schattig.
 
 

 

 
Hier een paar plaatjes uit de tuin. Alles groeit als een raket (ook het onkruid), maar een beetje warmer zou zo fijn zijn!

6 opmerkingen:

  1. What a pretty pink sweater! You did a beautiful job crocheting it.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig vestje wat ik dolgraag wil maken voor mijn kleindochter , helaas is het boek niet meer verkrijgbaar , zou jij het patroon willen sturen naar mij ? ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan het wel even voor je kopiëren en opsturen. Dan heb ik natuurlijk wel je adres nodig. Mijn printer kan helaas niet scannen, anders kon het nog sneller. Ik hoor graag van je.

      Verwijderen
    2. Hoi Marie-Louise, wat fijn zeg! Heb overal gezocht naar het boekje en wordt alleen nog aangeboden 2e hands op Bol.com en daar durven ze dan 77.49 voor te vragen , dat lijkt me wat overdreven ;-) je mag er ook met je telefoon een foto van maken en dan via whatsapp sturen? mijn nummer is 06-29543919 alvast enorm bedankt!!

      Verwijderen
    3. Ik heb het zojuist verstuurd naar je mobiel. Veel plezier ermee! Inderdaad wel een heel erg duur boekje tweedehands!

      Verwijderen